Korisnički servis

Stalnom komunikacijom sa poslovnim partnerima, komunikacijom putem kataloga i internet prezentacije, JUPROM d.o.o. se trudi da na najbolji način prezentuje svoj poslovni sistem.

l

Registracija

Popunite potrebne podatke i registrujte se

Online kupovina

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko načina kreiranja Online porudžbine

h

Isporuka

Logistika namenjena za distribuciju robe

Reklamacije

Isporučena roba je oštećena ili podaci na računu nisu odgovarajući

Dozvoljeni su samo slova i brojevi
Želim da dobijam informacije o novim artiklima

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica

oko načina kreiranja Online porudžbine, budite slobodni da nam se obratite

Pozivom na broj
015 310 004
Ili slanjem maila

ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon potvrde porudžbine klikom na dugme „Potvrdi“, na e-mail adresu koji ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj porudžbini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja.
Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Od tog trenutka rok isporuke je 1-5 radnih dana.
Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Način isporuke

Naručena roba dostavlja se na adresu kupca navedenoj u porudžbini. Dostavu pošiljki obavljaju naša dostavna vozila ili kurirska služba u zavisnosti od porudžbine. Dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke koju Vam dostavlja kurirska služba, potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

CENA ISPORUKE

Cena isporuke za porudžbine veće od 5.000,00 dinara je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa, cena isporuke se posebno fakturiše kao dostava i određuje na osnovu ugovora između firme Juprom d.o.o. i kurirske službe.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira, odnosno našeg vozača, proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja, paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 062 238 011, 015 310 004 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (naziv firme, adresa, telefon) na e-mail reklamacije@juprom.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem toku reklamacije.

Juprom d.o.o.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da je isporučena roba oštećena ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 062 238 011, 015 310 004, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (naziv firme, adresa, telefon) na e-mail reklamacije@juprom.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 3 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Juprom d.o.o.